Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Tehenek a panelházak között

A legtöbben kutyát sétáltatnak, de láttam már pórázon macskát, húsvéti nyulat, újabban vadászgörényt is. A mi kis szolnoki Széchenyi-lakótelepünkön - Szecska néven is ismert - azonban időről időre megjelennek a tehenek. A szomszédos kisgyepi tanyák dúsnak egyáltalán nem nevezhető legelőiről csatangolnak át időnként. Néha egész messzire eljutnak, ilyenkor káromkodó tehenészfiúk terelik őket keresztül a lakótelepet átszelő négysávos úton, ami egy 10-15 egyedes csorda esetében némi időt vesz igénybe. Az autósok ilyenkor örülnek. Az alábbi fotók nyáron készültek, amikor a tehenek épp átkelni készülődtek a panelházak közé.







A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr45179547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T-money 2008.03.23. 01:10:45

svájcban a belvárosban a hotel előtt láttam teheneket, ott hangulatos volt. sztem nem gáz a panelek között a tehén, sőt valahol hangulatos is :)

Füles · http://ior.freeblog.hu 2008.09.15. 23:09:11

Ilyet láttam valahol máshol is.

hopp-hopp 2010.01.26. 09:24:41

bio-gyepkezelés.
nem kerül pénzbe és még táplálják is a gyepet.

és jövő-viziónak sem utolsó a dolog - ilyenek leszünk - a nagy organikus jövőben :).

hopp-hopp 2010.01.26. 09:25:59

@Füles: romániában? ott ez megszokott - és még lovak is vannak - béklyóval természetesen - meg ha jól emlékszem juhok :)

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása