Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Panelpornó: a szomszédban fúrnak (18+)

Oroszország csodálatos hely lehet, nyilván jó sok panelház van, és jó sok szegény, buta ember, akik azt hiszik, hogy a tizediken forgatott pornóból majd meg lehet gazdagodni.

 

Az internet is csodálatos dolog, mert ha nem lenne a panelblog@gmail.com e-mail cím, valószínűleg sosem kapom meg azt a linket, amiből ezt a videót butíthatom le. (Vigyázat! Felnőtt tartalom! Csak az nézze meg a videót, akit nem zavar az ilyesmi! A többiek nézzék csukott szemmel, csak a hang miatt, nagyon vicces!)

 

 

 

Az eredeti linket most nem publikálom, nagyon a szívemre venném, ha arra toppanna be bárkinek a barátnője/menyasszonya/felesége (vagy éppen pasija/vőlegénye/férje) a nagyszobába, hogy egy óvatlan kattintás miatt véletlenül pornót néz a szíve választottja. Annyit a kíváncsiak kedvéért elárulok, hogy a szomszéd nem jelenik meg a filmen a fúrójával. Viszont - gondolom egy nagyobb darab Vologyának köszönhetően - a barkácsolást hamar abbahagyja.

 

Így járt jól a többi lakó a kuplerájjal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr321575611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.joshua 2010.01.13. 12:25:23

Hát ez valami nagyon nagy!!!
Hú de tetszik! :DDD

mr.joshua 2010.01.13. 12:58:19

Meg kell néznem mégegyszer! :D

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása