Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Űrkikötő épült Angyalföldön

 Nincs már messze a pillanat, amikor eljönnek Ők! Biztos vagyok benne, hogy hamarosan meglátogatnak minket a Civilizáció képviselői, hogy laza félmosollyal és az ujjukból kifröccsenő fénnyel negyed szempillantás alatt megoldják az emberiség összes problémáját. Szerencsénk van, velünk kezdik. Angyalföldön szállnak le, a Gyöngyösi utca végén, egy lakótelepi szökökútból átalakított űrkikötőben. Itt:

 
 
A kormány még semmit sem hozott nyilvánosságra, de én tudom, hogy igazam van. Hát mi a büdös francért fedték volna be az egyébként egész télen havat, fagyot, esőt tűrő szökőkutat pont most, a naptári tavasz beköszönte előtt két héttel? Na ugye.
 
Örüljetek, Gyöngyösi utcai panellakók! Először hozzátok szólnak majd Ők! Kérhettek tőlük bármit!
 
Ha én az Angyalföldi Munkáslakásfenntartó Szövetkezet helyében lennék, biztosan teljeskörű energiahatékonysági és gépészeti felújítást szeretnék, valami faszább homlokzatfestéssel. 
 
Ja, és megkérném a seggarcúakat, hogy a faszom űrhajóikkal húzzanak máshova jaszkarizni, mert mikor a felszállásnál tökig húzzák a térhajtóművet, azt egyszerűen nem lehet kibírni.

 

 

 

Megosztás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr592667396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apolka11 2011.02.19. 17:43:35

Nemcsak a Gyöngyösi utca végén, hanem a Fiastyúk utcában is találkozhatsz ezzel a jelenséggel.

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása