Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Pofán verték mert kifestett

Adott egy budapesti panelház a bizalomgerjesztő nevű kaszásdűlői részen, ami, hát finoman szólva sem hasonlít egy Dubai toonyházra. Tudja ezt az ott élők többsége is, de azért ők igyekeznek lehetőség szerint még inkább észrevehetővé tenni a különbségeket, például a lépcsőházi liftek hatékony amortizálásával.

 

 

 

Mások meg pont leszarják, hogy a háromker nem Dubai, ráadásul azt képzelik, hogy ha valakinek panel meg tuningsuzuki jutott Lexus és ezer négyzetméter luxuspenthouse helyett, még nem kell merő undorból szétrókázni mindent, ami elég közel van. Na, ezek az emberek vesznek például festéket, és kifestik a liftet, saját pénzen, ha már a lakógyűlés általában hülyék gyülekezetévé válik.

 

A társadalmi munkával ráadásul nemcsak a saját pénzüket költik, hanem testi épségüket is kockáztatják. Merthogy a fatális félreértések, és az aktuális kormányzat származási összetétele miatt éppen nem milliárdosokat csak az érdekli, hogy "nem jár az a kibaszott lift". Nem jár, mert szárad a festék, és az előre látó önjelölt közmunkás arra a pár órára kiakasztotta az ajtót, mert a papírt ugye letépnék.

 

Mikor ezt megtudja a körülmények áldozata, mit csinál? Lemegy pár emeletet, becsönget a piktorhoz, majd se szó, se beszéd pofán vágja. Mert kiakasztotta a liftet a köcsög. És menjen a picsába az ilyen.

 

Az élet meg ugyebár csodálatos.

 

(Köszönet a történetért Tamásnak)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr291178181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jacques Ucca (törölt) 2009.06.11. 09:59:38

Én azért a maradék festékkel megkínáltam volna az önjelölt erőszak-házmestert :-) :-)

CyberPunK 2009.06.11. 10:42:47

Azért ez felvet pár kérdést. Speciel voltak-e figyelmeztetve a lakók a festésre, hogy ugyanmá' ne akkor járjanak vele? Mert, ha mondjuk nekem is a 9-ikre kéne felcaplatnom teljes bevásárlás után, akkor lehet, hogy én is picit morci lennék. Az esetek sajnos végtelenek, lásd: babakocsi, költözés, etc.

Telepi János: levelemet megkaptad?

Telepi János · http://www.panel.blog.hu 2009.06.11. 12:26:11

@CyberPunK: Megkaptam, köszi! Most meló van, de nem feledkezem el a rendes válaszról sem!

Üdv!

Móricka 2009.06.11. 18:00:46

Csak összevesztek rajta, hogy kiről szóljon a legújabb bejegyzés a szimpatikus blogon.

Egyébként a Szecskán nálunk is kifestették a liftet, másnap már két fütyi díszítette falát, és számuk napi rendszerességgel exponenciálisan nőtt.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2009.06.11. 19:00:27

a k anyját az olyannak, aki még a más munkáját se képes becsülni.

Magenta (törölt) 2009.06.11. 22:08:12

Döbbenet buta emberek vannak. :(((

Amikor mi beköltöztünk, előtte kiraktunk egy papírt, hogy bocs, költözünk, használjuk a liftet. Nem akasztottuk ki, csak sűrűn jártunk vele. Két óra alatt becuccoltunk, ez alatt a tizediken lakó nő négyszer jött le-fel, minden alkalommal tett pár megjegyzést, hogy milyen sokára jött a lift, mert mi feltartjuk.
Az utolsónál megkérdeztük, hogy az ő bútorai felrepültek költözéskor, vagy hogy oldotta meg?

Telepi János · http://www.panel.blog.hu 2009.06.12. 08:51:37

@Móricka: Hát, én ezen nagyon jót nevettem :)))))))))

ügyfélszolgálatos 2009.06.15. 17:22:51

Egy barátoméknál a jobboldali liftet firkálják tele horogkereszttel a barmok. Azért nem a baloldalit, mert oda elvből nem szállnak be.

Sir Nyű 2009.06.15. 18:29:33

@ügyfélszolgálatos: Ilyen nincs is :-DDD. Es mi van, amikor beszallnak es megfordulnak? Hirtelen nem a bal liftben talaljak magukat?
Egyebkent szerintem Kdulon nagyreszt ket lift van egymas mellett. Legalabbis 6 hazban tuti.

ügyfélszolgálatos 2009.06.16. 16:40:12

@Herr Nyó: Passzolom. De tény, hogy szemből nézve a bal oldali lift=nulla firka, jobb oldali=tonna horogkereszt. Van egy ismerősöm aki azért baszott le több ember előtt mert baloldalról szálltam be a kocsijába.

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása