Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Hátha megint lesz gyújtogatás!

 

Mint ahogy az autóverseny-közvetítésekre is azért szoktam rá gyerekkoromban, mert elég sok látványos kicsúszást, ütközést és pördülést lehetett látni (amiknek többségében szerencsére nem sérült meg senki), úgy fogok szerintem Panelfórum-függővé is válni. A múltkor például gyújtogattak egy ilyen rendezvényen, kifejezetten sajnáltam, hogy nem voltam ott. Szerencsére a hg.hu most küldött meghívót a zuglói szeánszra, úgyhogy elmegyek, hátha megint történik valami izgalmas.

Szóval:

 

Panelfórum Zuglóban! Időpont: 2010 március 17. 17 órától. Helyszín: Zugló polgármesteri hivatala, Pétervárad utca 11-17. (házasságkötő terem).

A Panelfórum célja:

hogy az energiatakarékosságot célzó felújítások érintettjei a sajtónyilvánosság előtt találkozzanak egymással, vitassák meg a témával kapcsolatos kérdéseket és tájékoztassák a panelban élőket a legkorszerűbb lehetőségekről. A lakók független szakértőktől kérdezhetnek a pályázás és a kivitelezés menetéről.

A Panelfórum jelentősége:

hogy a panellakások tulajdonosai több forrásból ismerhetik meg a gazdaságos lakásüzemeltetés lehetőségeit. Kérdéseket tehetnek fel, amire azonnali és releváns választ kapnak a témában jártas építőipari, minisztériumi és önkormányzati szakértőktől.

Kiknek szól a Panelfórum?

Minden lakástulajdonosnak, aki szeretne energiatakarékos beruházások útján gazdaságosan üzemeltethető épületben élni. Minden közös képviselőnek, aki szeretne még több információt megtudni a legkorszerűbb technológiákról.

A Panelfórum programja:

17.00– 17.10 Dr. Weinek Leonárd, Zugló polgármestere mond köszöntőt.

17.10 – 17.20 Bokor István, a Zuglói Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója beszámol a kerület panelépületein eddig sikeresen végrehajtott energiatakarékossági felújításokról.

17.20 – 18.00 Krikovszky Péter, Zugló főépítésze bemutatja a kerület iparosított technológiával készült épületeinek helyzetét, valamint a lehetséges homlokzati megoldások hazai és külföldi példáit.

18.00 – 19.00 Építőipari szakemberek tapasztalatai a panelfelújításokról – szigetelés, futés, nyílászárók. Előadók: Kruchina Sándor, az Austrotherm Kft. mérnöke, Obermayer Balázs, a Rehau építőmérnöke, Makk Árpád, a Viessmann Kft. referense és Barborják Károly, az Energoeco Kft. ügyvezetője.

19.00 – 20.00 Kérdések órája - Moderátor: Siklósi Máté, fogyasztóvédelmi szakérto, a CP Contact tanácsadója.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr931833468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2010.03.13. 11:23:24

Jó hosszú lesz az a köszöntő :D
7.00– 17.10 Dr. Weinek Leonárd, Zugló polgármestere mond köszöntőt.

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.