Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Elfújta a szél

Egy idézettel kezdenék, amit a Zalai Hírlapból másolok ide. A cikk a nagykanizsai esetről számol be, ahol a szél lefújta egy panelház faláról a szigetelést, ripityára törve az utcán parkoló autót:

 

-Még belegondolni is rossz, mi lett volna, ha éppen itt tolom a babakocsit - mondta jóval távolabb az a fiatalasszony, aki láthatóan még mindig a történtek hatása alatt állt, s levegő után kapkodva beszélt arról a körülötte lévőknek.

 

 

 

További képek a Zalai Hírlap galériájában: kattintson ide

 

Hát, ja. Inkább ne is gondoljunk bele, hanem olvassuk tovább a cikket, mi a "válasza" erre a szigetelést felhelyező cég vezetőjének, bizonyos Fejes Tibor úrnak:

 

Feltételezése szerint talán a ragasztóanyag nem köthetett meg eléggé, mert a ház felújítását már hidegebb időben, tél eleji időszakban végezték el.

 

Köszönjük a gyorstippet, nyugodtabbak vagyunk, felsóhajtottunk mintegy megkönnyebbülten. Az a kurva hideg, az tehet róla, a fene egye meg, de tényleg.

 

Viszont, hogy ez az ijesztő hír se múljon el nevetőgörcs nélkül, ez az ember nem kertel, kimondja: ő és cége szakmai presztízskérdést csinál a helyreállításból.

 

A magam részéről nem is vitatom a becsületbeli ügy súlyát, de könyörögve kérem a nagykanizsai polgárokat: valaki mutasson Tibornak egy hőmérőt, és ha nem lehetetlen a feladat, a működését is próbálja neki elmagyarázni, különben megint baj lesz, ha munkához lát!

 

Köszönöm.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr201991656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eeversion · http://ftldftba.blogspot.hu 2010.05.12. 15:08:01

Annyira jó, hogy amúgy mechanikailag is (aka dübel)kötelező volna rögzíteni a táblákat, pláne ilyen magas épületnél... Hogy amúgy a dryvit contra panel egyéb épületszerkezeti problémáiba bele se menjek...

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása