Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Vona és Mesterházy szomszédok?

Először is a botrányszagú száraz tények, így a kampánycsend vége előtt alig pár órával. Az Ingatlanmenedzser.hu oldalról kell megtudnom, hogy Mesterházy Attila MSZP-s min. elnök jelölt egy 68 négyzetméteres, óbudai panellakásban él.

Vona Gábor, a Jobbik Mesterházyhoz hasonló szerepet betöltő vezetője nem is olyan régen, jó politikai celebhez méltón szórólapon kürtölte világgá, hogy ő bizony egy közülünk, mert lakótelepen lakik.

Most akkor "napvilágot látott", hogy mégsem a radikáljobb vezére az egyetlen, aki tudja milyen érzés, ha a szomszéd üvöltve anyázza a Híradót a belpolitikai hírek alatt.  Ez politikai kommunikációs szemszögből nézve kicsit talán ciki, de a történetnek ez a része engem pont nem érdekel.

Sokkal elgondolkodtatóbb az, hogy Vona saját állítása szerint szintén óbudai, mint Mesterházy.

És akkor ez így hoppácska!

Nem szomszédok ők véletlenül? Mert az mondjuk érdekes lenne... Mostanában például átjárhatnak egymáshoz Kurucot szemlézni titkos adatbázis-ügyben. Korábban, még békésebb időkben pedig férfimagazinokat bújhattak szomszédolás esetén, mert kábé egyszerre jöttek rá, hogy a körszakáll ciki.

 



Ez a szakáll dolog amúgy akár bizonyíték is lehetne. Nálunk például az van, hogy ajtócsere után a szomszéd is bevesárolt ugyanabból, nehogy már lemaradjon. Nem feltétlenül irigység ez, inkább csak annyi, hogy a mellettünk lakónak is lehetnek jó ötletei. Mesterházy borotvát ragadott, követte a Vona szomszéd, ilyen egyszerű.

Vagy az is lehet, hogy hülye vagyok, nem tudom. Nem szomszédok, és nem egymást utánozzák a borotválkozással, csak ők is költöznének már, mint ahogy egy korábbi lakótelepi srácnak sikerült is. Gondolom van egy ilyen politikusbabona: ha panelból akarsz politikai karriert csinálni, borotválkozz meg előtte. Mert így nem lehet...

 



Végülis, mindegy, hogy szomszédok-e vagy sem. A lényeg, hogy vasárnap lehet menni szavazni.

Akár szakállasan is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr31906865

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vona: Két oldal lesz a választások után 2010.04.09. 15:50:02

Az egyik oldalon az elmúlt 20 évet védő valamennyi jelenlegi parlamenti párt és az LMP, míg a másikon az elmúlt két évtizeddel szemben Magyarországot felemelkedő útra terelő Jobbik lesz Vona Gábor szerint.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2010.04.13. 15:09:38

Vona az Auchan-nal szemben levő telepen lakik valahol, ha jól tudom (Huszti úti? Kaszásdűlő? Tudom is én..."Ófaluban" lakom :D)
Mesterházy merrefelé?

_Vezo_ 2010.04.14. 10:07:22

Basszus, bármelyikőjük lehetne a szomszéd, ez tök emberi :)
Igaz, hogy nem stimmel a város, de akkor is. :)

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása