Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Felvilágosodás a lépcsőházban

Harmadikos töriszakos gimnazisták szoktak azon vitatkozni, hogy Magyarország számszerűleg hány évnyi lemaradásban van Nyugat-Európához képest. Az ő megnyugtatásukra közlöm, hogy lassan kezdjük utolérni magunkat: már nálunk is terjed a franciáknál XVII-XVIII. században divatos felvilágosodás. Szabadság, humanizmus, filozófia a lépcsőházban. Az alábbi fotó minden kommentár nélkül érkezett a panelblog@gmail.com címre.

 

 

Nekem a fekete filc mesteri alkalmazása tetszik a legjobban. "Az időt nem lehet leelőzni" gondolat pedig egy életre bediffundálja magát az agyamba, valószínűleg.

 

(Aki nem tudná elolvasni, annak itt a levél szövege:

 

ÜZENET

 

Több jelzés érkezett az IB Elnökhöz, hogy aláírásokat gyűjtenek. Szabad akarat van. Tájékoztatom azokat a tulajdonostársakat meg akik veszélyeztetik aláírásukkal az állami pénzeket ill. késleltetik a beruházást, több milliós kárt nekik kell megfizetni.

 

IB Elnök

 

T. Tulajdonostársak

 

Kérem Önöket, ha bármilyen problémájuk van, jelezzék az IB Elnöknek, mindent meg lehet oldani, csak néha türelmesen kell kivárni. Az időt nem lehet leelőzni. A harag, gyűlölet rossz tanácsadó.

 

2010. 02. 19 IB Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr491780028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hóha 2010.02.22. 10:23:07

Éljenek a funkcionális analfabéták!!!

Kolorlokál 2010.02.23. 16:53:31

Szép kis diktatúrára utal az egész szöveg: aki nincs velem az ellenség és káros tagja közösségnek.
Az ilyen Ib. elnököt elkéne hajtani a jó édesanyjába.

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása