Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Szupercellás gyalogosmosó

 

Két típusba sorolhatók a panellakók, a csoportok pedig egy nagyobb, úgynevezett vörös riasztásos vihar esetén jól elkülöníthetően megmutatják magukat. Az első szegmens az ún. élhetetlenek:

 

 

Ők azok, akik képtelenek kihasználni az imént például Békásmegyeren is lezajlott özönvízben rejlő lehetőségeket, és kínos lassúsággal, autóra, járókelőre ügyelve mennek keresztül a padkától padkáig tartó, buszmegálló partját nyaldosó 20-30 centi mély tócsán.

 

Nem így a belevalók:

 

 

Ők kíméletlenül kihasználják az ingyenes autómosás lehetőségét, és ebben nem akadályozza őket az esetleges gyalogosok közvetlen érintettsége sem.

 

Mondjuk, ha valakit elkapott egy ilyen helyes kis szupercella, esetleg beázott a lakása, és éppen segítségért siet, netán a villanyt kellett kikapcsolni, mert a lépcsőház aljában áll a víz, nos, annál nyilván nem oszt-nem szoroz az újabb hidegzuhany. Jól mégsem esik, na.

 

És a tudat csak egy kicsit vigasztaló, hogy annak a szarnak úgyis rohad az alja, a kegyelemdöfést pedig nyilván ez a mutatvány adta meg a szovjet vasnak. 

 

Megosztás

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr482031039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

qnadam · http://qnadam.hu/blog/ 2010.05.26. 11:48:31

maradok félúton. gyalogos, másik autó, stb. mellett nem csapom fel a vizet, egyébként meg de :)

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása