Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Sikítós ébresztőóra

Naivak ezek a svédek. Bíróságra mentek, mert túl hangosan dugott az ifjú pár a másodikon. Azt írja az újság, hogy:

 

 

Nem lakoltatnak ki túl hangos szexzajongásáért Svédországban egy párt - szomszédaik nem kis bánatára.

 

A 28 éves férfi és a 26 esztendős nő oly szenvedéllyel szeretkezik, hogy minden szomszédjuk szenved éjjel. Bírósághoz fordultak a stockholmi háztömb csendre vágyói, ám az ítélet a pár számára kedvező. A bíró szerint nem lehet meghatározni, hogy melyik lakásból származik a zaj, és azt sem, hogy pontosan mi okozza. "Három lakással odébb lakom, de annyira üvöltenek, hogy nálam is jól hallani. Nem hiszem, hogy kártyáznának" - idézte az Ananova brit hírügynökség egy szomszédot.

 

Forrás: Ingatlanmenedzser.hu

 

Nem szocpanel a hely, ez biztos. Három lakás ugyanis nem távolság, öt emeletig a magánélet a Széchenyi-n, Makkosházán (!), Avason, Újpalotán nem létezik.

 

Ráadásul ez a bíróságosdi... Itt eleve nem is próbálkozik senki ilyesmivel. Egy hangos este fogant gyerek jó eséllyel már iskolába jár, a szülők meg rég elváltak, mire ítélet születik.

 

Nálunk a megalázás megy: a múltkor például azt írta ki valaki az amúgy teljesen üres lépcsőházi hirdetőtáblára, hogy "A sikítós ébresztőórát kérjük halkabbra venni, mert hajnalban nem tudunk aludni!"

 

Egy hét múlva költözés volt, a fiatal albérlők hívták a tehertaxit.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr771548788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alapvető élelmiszer 2009.11.24. 14:17:26

Laktam panelben kb. 6 évet, ismerős.
Bár nálunk mi voltunk inkább hangosak :), de amennyire megfigyeltem, panelben is vannak egyenlőbbek. A csodás szocializmusban "lakáskiutalással" szerzett kutricások voltak a legdurvábbak. Ők szentül hitték, hogy ők nekik előjogaik vannak, mert ők 1977-ben is itt laktak. És akkor nem lehetett délután porszívózni, mert ők "csendespihenőt" tartanak, de minden átkozott vasárnap reggel ment a húsklopfolás, mert jöttek az unokák. Az az unoka, akiben annyira folyt a buzgólkodás, hogy ugyan nem érte el a nagyika gombját, így becsöngetett akár hozzánk is, hogy ő a "Mamához" jött. Hozzánk másodjára is becsöngetett, aztán közöltem vele, hogy "én is megyek a mamámhoz, mégsem kötöm az orrodra", onnantól minket kihagyott.

De visszatérve a hatóságosdira: nálunk egyszer volt rá szükség. Valamelyik lépcsőházbeli őrült vett egy kutyát (én már ezért halálra köveztettem volna, állat nem való lakásba!). Igen ám, csak hogy eléggé csavargó volt a gazdi, mert ő haverkodott, "lomizott". A kutya meg olyankor otthon hagyta, ami akkurátusan addig vonyított, amíg meg nem jött. Az elején viccesen meg is jegyeztem, hogy ez a kutya pont nem házőrző, mert csak figyelni kell, mikor vonyít. Akkor lehet felnyomni a lakást. Nem vette a lapot.
Akkor ment egy hivatalos bejelentés a rendőrségre állatkínzás gyanújával, pontos Btk. beli §-ok felsorolásával. Néhány nap múlva kijöttek a rendőrök érdeklődni. Azóta inkább viszi a kiskutyát mindenhova magával.

kalannenikalandjai 2009.11.24. 14:26:19

Jó nagy sutyerák szomszédaid lehetnek. Ismerős paneljában tök kuss van, senkit sem hallani.

Telepi János · http://www.panel.blog.hu 2009.11.24. 14:35:45

Szolg. közl.: akinek szaftos sztorija van, és szeretné poszt formájában viszontlátni, írjon a panelblog@gmail.com e-mail-ra! Köszi a figyelmet!

@kalannenikalandjai: panel.blog.hu/2009/11/09/dolby_surround_a_lakok_oromere - igen, a szomszédaink suttyók.

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2009.11.24. 14:37:47

Ilyet nekem is csinált egy lakó, csak mellé még bömböltette is a magnót. Se dörömbölésre, se semmire nem hagyta abba, hajnal négykor ott állt a fél lépcsőház... Csaj úgy üvöltött, hogy rezegtek az üvegek. Gondoltam lelógatom nekik a kamerát, mert az ablak is nyitva volt, de mire rászántam magam, valamelyik szerencsére elélvezett.

perp 2009.11.24. 14:38:06

"Valamelyik lépcsőházbeli őrült vett egy kutyát (én már ezért halálra köveztettem volna, állat nem való lakásba!)"

Ez így önmagában nem igaz. Két dolgot kell komolyan venni hozzá:

1. Nevelés.

2. "Azóta inkább viszi a kiskutyát mindenhova magával. "

jozicsenko 2009.11.24. 14:54:08

hülyék ezek a svédek, ahhelyett hogy örültek volna az ingyen show-nak

nálunk egy párocska volt rendre hangosabb (panel, no), de nem érdekelt különesebb senkit sem

viszont egyszer a ház elött két öreg rám volt igennagyon mérges, amikor egy ilyen akció alatt (kapatos voltam) hangosabban csuktam be az ajtót és a hölgy rögtön abbahagyta... :-))))

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.11.24. 15:02:24

Havernál voltam vendégségben Fehérváron. Először nem értettem, miért hallgatja a TV-t olyan hangerőn, hogy két méterre a fotelből nem hallani délután kettőkor. A gyerek enyhén oltható fajta volt mindig is, de most aztán rendesen kifogta: Másik vendéggel kimentünk az erkélyre négy körül beszélgetni, mire fél órára megjelent a jard az ajtóban, hogy csendháborítunk.
Természetesen az egészért a két emelettel lejjebb lakó, elvált fapina volt okolható, aki ebben élte ki magát. Mondtam is a srácnak, hogy mikor költözik, rockbandáknak adjon kedvezményt az árból... :)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2009.11.24. 15:09:31

32 éve lakok panelben de egyszer se hallottam olyat amit ne akartam volna. Legalábbis dugást meg anyázást nem. Bútorhúzogatást, fúrást igen. De azt megnézném, melyik társasházban nem hallasz.

Vérnűsző Barom (törölt) 2009.11.24. 15:27:14

Sose laktam panelban, de pár alkalommal előfordultam ilyen helyen, néha másnapig is.
A vendéglátóm minden esetben elég csendes fajta volt, ami igazán fel se tánt addig, amíg egyik este, már pihi közben a fülembe nem harákolt valaki. Majd ordítás. Zubogás, szürcsögés, öblögetés, pár beazonosíthatatlan hang utűn egy fókabőgés, faldöngetéssel (ezt később kipróbáltuk). Valamint mindezek randomjellegű keveréke.
A víz kivert, a csaj szundikált volna nyugodtan, de rémült kérdésemre felsorolta az általa ismert szomszédokat és a hangjukhoz illeszthető tevékenységeket. Jobban belegondolva nem akartam tudni egyiket sem.

De olyan óvatosan még sose hugyoztam, mint akkor...

Nagy Krisztina l Vérnyúl · http://www.palyamarketing.hu 2009.11.24. 15:45:46

Én azt hiszem, a költözéssel nem oldottuk meg a problémát, mert "ezek a visítósok" utánunk költöztek :)vagy legalábbis valamelyik közeli rokonuk. A mostani pár egész nyáron nyitott ablaknál, hogy zengett belé az egész környék, ahogy a házak között ugrált a visszhang. (Jah, mindezt szigorúan éjfél után csakis...) A legjobb mégis az volt, amikor a szomszédok elutaztak egy hétre és az ébresztőórát bekapcsolva hagyták, ami a papírfalon keresztül ébresztett minket minden reggel 5-kor. Élveztük...

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2009.11.24. 16:24:00

Mikor spanyolban laktam, egyik hajnalban hatalmas vidámságra ébredtem a szomszédból. Amolyan élettel teli sikoltozás, meg ihajj. Átdörömböltem, mire harsány hahota közepette, ugyanabban a ritmusban visszadörömböltek.
Akkor kezdtem rájönni, hogy az itteni konfliktuskezelési technikák ott nem biztos, hogy be fognak jönni :-)

Silent Bob 2009.11.24. 16:25:34

@Crealysta: Tuti kihívtam volna a tűzoltókat, hogy "füstszagot érzek".

Bárzongorista · http://www.pecsibalazs.hu 2009.11.24. 17:43:21

Én Újpalotán laktam panelban. Nyáron nyitott ablaknál kellett aludni, hogy meg ne süljünk. A felettem lakó pasas minden másnap "háá-hááá-HÁÁÁÁÁÁÁ" üvöltéssel élvezett el. Mivel ezt még éjfél előtt csinálta, nem igazán zavart.

Egyszer egy szállodában meg az alattam lévő szobában dugtak. Az első órában még szórakoztatott, a második után ideges voltam, a negyedik után irigy. :)))

hex.kelly 2009.11.24. 18:54:59

A szüleim alsószomszédai az elmúlt 12 évben teljes betekintést adtak a családi balhéikba. A veszekedések 2-3 havonta 1-1,5 hétig folytak, változatos témákban. Pénz, miért nem költözöl már el fiam, miért nem keresel munkát fiam, stb. Durván csapkodták az ajtót is. Anyám jókt derült rajtuk, mindig mondta, ez az energiatakarékos kibeszélő-show. 2-3 éve nyáron egyik 40°Cos nap estéjén olyan 9 tájban ért haza ház ura, és kicsit kiakadt, hogy az utolsó üveg sör - amire egész délután készült lelkileg - eltűnt a hűtőből: asszony megitta. Elkezdtek vitatkozni, és 25 év sérelmeit végigvették, ordítva. Apám hajnal kettőkor azt mondta anyámnak, hogy le kéne vinni egy sört a faszinak, hátha végre abbahagyja. De anyu nem engedte, félt, hogy egyesült erővel nekiesnek apámnak.
Ez a család kb. 2 hónapja elköltözött, azóta csend van. És anyám azt mondta a múltkor, hogy olyan furcsa, már megszokta a műsort.

changebug (törölt) 2009.11.24. 21:16:01

Érdekes dolog ez.
Serdülőkoromba nagy AC/DC fan voltam. (ausztrál kiadású bakelitem is volt, de most mindegy) meg általában a rockzenét erősen szerettem. (ma is)
2-3 óra között hazaértem az iskolából és első dolgom volt lemezt fel hangszóró fel és nyitott ablak mellett (csukva rezegtek az ablakok) szólt a zene. Anyám 5-6 óra között jött haza és lecseszett, hogy zeng az utca - tudja, hogy itthon vagyok 3 házzal odébb hallatszik.
Talán ha 2x szóltak 3-4 év alatt. Felettem lakó aludni akart - beteg volt. Lejött, mondta nem kéne. Egyébként mindenki dolgozott a házba.
Manapság meg feljön az alattam lakó - téglaház - ha egy kicsit vehemensebben fordítok programot éjjel(pedig hát csak leugatom a programkódot :))
De kérdem én mennyivel egészségesebb vasárnap reggel 6-kor arra ébredni, hogy alattam lakó hallgat valami hülye politikai műsort és üvölt mint a fába szorult féreg, hogy ... mocskos komcsik, mocskos komcsik.
A sereg alatt a lőtér mellett úgy durmoltam mint a sic (azóta se zavarnak nem emberi zajok) egyszer riadtam fel mikor leszállt egy MI-17-es az ablaktól nem messze és bevágott egy kisebb fát az ablakon.
A dugásra én is érzékeny vagyok. Kollégiumba csendbe kellett dugni-tekintve, hogy még 3-5 ember volt a szobába. Albérletbe szintén nem ártott-tekintve, hogy még 3-6 ember volt a lakásba.
Ma meg van hol, van mivel... :(
Ha a probléma nem állna fenn valószínű nem lennék érzékeny :)

Mikrobi 2009.11.24. 22:01:57

Én is panelben nőttem fel. Alattunk lakott a M. néni, aki rögtön elkezdte verni a radiátorcsövet, ha mi elkezdtünk rohangászni. Mondanom sem kell, anyukám sikítófrászt, mi meg röhögőgörcsöt kaptunk és stikában mi is megvertük a radiátorcsövet.
Az már kevésbé volt vicces, hogy évente egyszer eláztattak minket a V.-ék, akik a 3.-on laktak, de még a földszinten is a konnektorból folyt a víz.
Viszont lakott mellettünk egy alkoholista házaspár, azok olyan cirkuszokat rendeztek, hogy a hideg futkározott a hátunkon, amikor az ajtajuk mellett eljöttünk, de benn a lakásban semmi sem hallatszott. Sem máshonnan.
Lehet, hogy a miénk jobbfajta panelház volt, de az is biztos, hogy együttélni tudni kell.

Rebca 2009.11.24. 22:36:32

Mi augusztus elején költöztünk társasházba. Felettünk lakók megkeseredett öregek, akik egymással ordítoznak. Illetve ez most nemrég megszűnt, a bácsi halálával. Szerintem jobb neki. Én azt hittem, a pasi ordít a nővel. Aztán amikor már untuk a műsört párom felment, hogy legyenek már kedvesek de ne keltsenek minden reggel HAGGGYMÁABBAA ordítással, és a nő mondta hogy majd megpróbálja visszafogni magát! Az volt a meglepetés. Ezen kívül nem sok minden történt. De sokszor hosszú perceken ordítoztak, de soha nem értettem mást a hagydmáabba-n kívül.

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.11.25. 18:09:37

mi is társasházban lakunk, fiatal pár vagyunk. Egyik hétvégén baráti összejövetelt tartottunk, hangsúlyozom nem házibulit, összejövetelt, beszélgetés, póker, italozás stb. Az egyik kedves lakó nem hogy feljött volna szólni, hogy hangosak vagyunk, hanem kétszer lement és lenyomta a biztosítékot (az első jelzésből is értettünk és visszavettünk, de ez nem volt elég, azért még egyszer lenyomta, hogy biztosan megértsük), majd, hogy végképp elégtételt vegyen másnap a postaládánk zárjába és a villanyóránk lenyomott gombjára pillanatragasztót nyomott!
Ki az az elmebeteg akinek ilyen ezébe jut? Ember, akkor szóljál, vagy hívd ki a rendőrséget, vagy tudom is én, de ezt ne má'! Természetes villanyóracsere, és az elműs pacákok is csak röhögtek, emrt ilyet még nem láttak!

beste 2009.11.26. 13:53:49

Kertes családi házban nőttem fel, és ma is kertes házban lakom. Tényleg elnézést kérek Tőletek. De hangosan visítva röhögtem a sztorikon. Tudom, hogy ha ott lettem volna, most max. kínomban viháncoltam volna, vagy a T. szomszédot kitartó türelemmel, hosszan, egy rücskös és kemény tárggyal utöttem volna...

sawyer85 2009.11.26. 15:18:31

Körfolyosós belvárosi házban nőttem fel ahol volt minden. Természetesen volt párocska akik hangosan dugtak nyitott ablaknál élvezetes volt,de legjobban az a story maradt meg bennem hogy egy szép péntek délután az egyik szomszéd lánya zongorázni tanult és nyitott ablaknál végezte erre a felettünk lakó nő kitette a rádiót az ablakba és vmi borzasztó szar zenét kezdett el bömböltetni amire a zongorázó még jobban belejött és ez ment volna darabig ha az allatunk lakó fel nem üvölt az én anyámnak hogy hagyd már abba a zenélést te hülye pics@... amire elég nagy csönd lett házban de ez pont elég volt apámnak hogy lemenjen és megrugdossa jofejségből a szomszéd ajtaját hogy talán ezt még sem kéne... a vége az lett hogy kb hajnali 5ig ott maradtak és elnézést kértek egymástól :)
azóta elköltöztünk de régi szomszédoktól halljuk hogy egyik lakó aki vidékről örökölte a lakást csirkéket tart 50 négyzetméteren és jó szagok vannak. :) Kár azért a házért..

v2peti 2009.11.29. 18:01:10

Svájcban könnyen előfordulhat, hogy a hangos dugásért kiközösítik az embert. Van ott pár nyárspolgár, akik már egy éjszakai (sőt egy délután, csendespihenős) WC-lehúzásért is felkopognak.

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása