Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Költészet a játszótéren - videóval

Nos, ezek a srácok nagyon ott vannak: Dsp&Siska&Phat- Lakótelep



Mikor meghallottam ezt a számot a rádióban, komolyan mondom, elfutotta szemem a könny. Egyrészt mert annyira jó, másrészt mert egyszer mi is írtunk megmondós lakótelepi számot, kábé 15 évesen. Egy kimustrált játszótéren gyűltünk össze mindig, hinta leszakadva, a lakók szerint miattunk - nem -, a homokozóból rég kifújta a szél a tartalmat - vagy elvitte valaki mert kellett a víkendházhoz az alapba. Mi punkban utaztunk, volt valakinek egy húrhiányos Cremona gitárja, azon nyomtuk a három akkordos okosságot, ami nem mérhető a fenti videón hallható srácokéhoz, de két versszakra emlékszem még belőle, íme:

Legjobb hely a lakótelep,
Ott mindenki baszni szeret,
Meleg van és nincsen kurva,
Ilyenkor sok ember durva

A fater piál, a muter dumál,
A cigiről leszokhatnál már,
A piáról is le kéne,
A többiről nem is beszélve.

Sajnos több már nem jut eszembe, pedig volt benne valami rendőrös rész is. Állat, nem? Muhaha :)

(Kiegészítő információk, gyakorlatilag önfényezés: a bepakolt Youtube-os videót a  Balage871012 nevű felhasználó készítette, köszönet, illetve max. respect neki ezért, meg főleg azért, mert 00:39-nél látható az a fotó, amit én készítettem a szolnoki Széchenyi-lakótelepen grasszáló tehenekről.)

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr58462870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ori 2008.05.12. 20:41:10

Kösz a videót, nagyon ott van a zene is meg a feeling is.

hóha 2008.06.22. 16:19:29

Békás:)
Kis szívemet öröm töltötte el annyit emlegették:)
Merci :)))

Dead-End 2009.10.22. 00:37:04

Oh, ez a zene tökéletes! Még mindig a legjobb nálam a DSP cuccokból. :)

A videó az én blogomba is bekerült, de inkább a zene miatt. :)

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása