Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Legyen saját tahód!

Nem mai a cucc, de miután én most akadtam rá véletlenül a neten, hát gyorsan kiposztolom, "jobb későn, mint most" alapon.

Szóval az van, hogy ha nem sajnálod hülyeségekre elkölteni a pénzed, összerakhatsz magadnak egy saját, csakis alulszocializált retardáltakból álló játéklépcsőházat. Nem vicc, olyan mint a tamagocsi:





 

Mindegyik kis kockában lakik egy emberke, különböző tevékenységeket végeznek, még akár szomszédolnak is. A magyar leírás szerint mindegyik egy degenerált barom, olyan, mint rendesen, az életben:

 

Négy speciális karakter van és midegyiknek megvan a saját hobbija: Slim egy bottal hadonászik, Dodger focizik, Scoop kutyabarát, Whip pedig előszeretettel ugrókötelezik.
 

Ez a Whip, ez a hiperaktív kis rohadék itt is van, teljesen jellemzően idegesítő animgifbe':





 

Mit mondjak, élethű! A játékot árusító oldalon kommentelni is lehet, így kiderül, hogy a törzsközönségét is hamar megtalálta a cucc:

 

#  beküldte jól: csicsa   

egy ilyen kell!! ez már okosabbb mint én. lecót is megírja helyettem???

# beküldte jól: ratta

Bazz nekem nem kell, en egy ilyenben elek!

# beküldte jól: pista

mét ilyen drága

# beküldte jól: mk

mikor és hollehet ilyet kapni????????????!!!!!!!!! mi a faszért nem lehet ezt is leirni???!!!!!!!!

# beküldte jól: easy

ezamazizirajderocsem>DDDDDDDDDDDDDDDDddd

# beküldte jól: tszaboo

Az e-bajon meg lehet rendelni mintegy 99fontért.

# beküldte jól: Flórián

Ténleg 99ft? veszek 10-et! De ha valaki tud erről akkor írja má meg nekem

# beküldte jól: Mi az

Mi a címe ennek az e-baj nak?
 

 

És ezek így jönnek ám, egymás után, sorban! Én amúgy majd akkor kérek ilyet karácsonyra, ha lesz hangosan fingós Józsi bácsi is! Hányós partiarc már van, szóval nem lehetetlen, hogy valaki beleprogramozza az öreget is!

 

Van, bazeg fingós is, tessék:

 

 

 

Feladom.

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr661690369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása