Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

A városi legendák mind igazak?

A kamerás mobil furcsa eszköz. Az emberi elmének alapvetően ugyanis van egy védekező mechanizmusa: az égbekiáltó, rettenetes hülyeségek igazából nem történhetnek meg, a leghihetetlenebb történetek "városi legendák" csupán - így nyugtat a tudat. Erre jön egy ember kamerás mobillal, és rögzít.

Például nekem mindig csak a szomszéd haverjának az öccse mesélte, hogy vannak olyan barmok, aki motort szerelnek a panellakásban, ráadásul be is indítják azt, kipróbálás végett. Jó lett volna azt hinni, hogy ez csak egy jól hangzó, de kitalált történet. Erre KeMa pajtás küld egy linket:

 

 

Vagy a másik: milyen fasza lenne, ha soha senki sem próbálkozott volna disznóvágással az emeleten, de sajnos úgy tűnik, mégsincs ekkora szerencsém*:

 

 

A hitem az emberiségben újra és újra megrendül. Kamerás mobil, átkozott legyen a te neved!

 

*(Korántsem biztos, hogy ez a videó panellakásban készült. De ez most mindegy.)

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr981742632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása