Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Náciszerű bankárok támadtak a panellakókra

Ez a cím olyan Szily utánérzés, pedig nem is, valószínűleg csak arról van szó, hogy mindketten szolnoki születésűek vagyunk. Mindegy, a lényeg, hogy nagyon kerestem valami elfogadható indokot az alábbi lemezborító közzétételére:

 

 

A Hiteljugend együttes Myspace oldalán olvasható, hogy "megjelent Euschwitz szegedi panelbarakk foglyainak első lemeze". Ennyiben is van köze a panelbloghoz, na.

 

Az egész mindenesetre annyira rohadtul zavarbaejtően felháborító, ugyanakkor nyilvánvalóan szimpatikus módon rendpárti-házmester idegesítő, hogy nem tudok vele mit kezdeni, posztolom és kész, majd az idő eldönti, hogy mi legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr81792157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása