Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Nincs víz a Havannán

Pár hét múlva lehet, hogy ismét megtapasztalhatjuk Putyin bácsi kreativitását, ami különböző energiacsapok zsarolási szándékú ide-oda tekergetésében nyilvánul meg. Valószínűleg a Havannán már erre készítik fel a panellakókat, mert ott a vizet zárják el rendszertelen időközönként mostanában. Krizzta levele:

 

 

Hello!

 

Krizzta vagyok, panellakó a Havanna szélén. Hátha érdekes témát hozok fel, eléggé kezdek felháborodni, és nem tudom, hogyan lehet eredményre jutni.

 

Negyedik hete zárják el minden hétfőn a vizet, hideget - meleget (a mai napon a meleget nem zárták el), illetve múlt hét pénteken sem volt víz. A múlt heti hétfői alkalommal pedig valamit rosszul nyitottak vissza a hidegvíznél, így  az egyik házban további fél napig nem volt, csak meleg, vagyis forró vízben kellett volna fürdeni... Holnaputánra már ki van írva a következő víz nélküli nap. Állítólag alapvezetéket cserélnek. A közös képviselő már nem veszi fel a telefont, mert többen is hívhatják, elégedetlenül.

 

Kérdések, amiket feltennék neki:
- Miért tart ilyen sokáig ez a munka?
- Ha tudták, hogy ez több hetet vesz igénybe, miért nem közölték?
- Miért ünnep előtti időszakban csinálják ezt, télen, miért nem mondjuk nyáron?


Üdv
Krizzta

 

Annyit vetnék csak fel Krizztának, hogy a nyári víz-elzárás sem frankóbb. Nálunk Szolnokon mindig akkor csinálják az ilyesmit, mikor 40 fok van, úgyhogy el lehet képzelni a kétségbeesett pillepalack-töltögetést, hogy legalább valami minimális tisztálkodásra legyen félrerakva némi víz, ha beüt az aszály.

 

 

 

Megosztás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr92521477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása