Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Állateledelt osztogatnak a jótékony panellakók

Nos, ezen a fotón itt oldalt, vajon mi lehet?

 

Úgysem jön rá senki, hajnalban készítettem, munkába mentem éppen, a telefonon meg nincs vaku, ezért sötét lett, úgyhogy megmondom: ez a kép azt ábrázolja, ahogy a lakosság a hazai tulajdonú mikro-, kis- és középvállalkozásokat támogatja, ha már az uniós milliárdok sehogy sem akarnak megérkezni.

 

A fotón egy szatyor látható, amit egy békásmegyeri panelház aljában üzemelő kisállatkereskedés ajtajára akasztottak. A szatyorban ételmaradék, konyhai felesleg - felületes szemrevételezés alapján például krumplihéj - található, ami ugye nekünk szemét, egy kereskedésben lakó aranyhörcsögnek viszont bearanyozhatja a napját.

 

Az utóbbi időben vált rendszeressé ez a fajta vissza nem térítendő támogatási forma a lakótelepen.

 

Úgy tűnik, csak egyszer kell látni a riadt, mindig éhséget tükröző gombszemeket ahhoz, hogy az egyszeri panellakó ne akarjon hasonulni az alulszocializált társakhoz, és így ne az ablakon vágja ki a szemetet.

 

Pedig az sokkal egyszerűbb, nem kell például hajnalban kimozdulni a lakásból és fagyoskodni. Úgy tűnik, valamiért mégis megéri a fáradozást a szemétválogatás.

 

Mi lehet az a valami?

 

 

(Via Szimpatikus blog)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr321460826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása