Névtábla:

"Őrjítő ez a lakótelep, ahol lakom veled." /Bizottság: Már megint ez a depresszió/ - egy blog, amelyben panellakók, csótányok és más házi kedvencek, lakások, radiátorok és fúrógépek a főszereplők.
panelblog@gmail.com

Politikusokat nyír ki a Paneltársaság

Szabadkőművesek? Kik azok?  Illuminátusok? Amatőr banda! Cosa Nostra? Ugyan már!

A Panellakók! Na igen! Azoknak van hatalmuk, bárkit el tudnak intézni!

Lévai Zoltánt, az MDF budapesti elnökét megpuccsolta a párt belső ellenzéke. Csodálkozik ezen bárki is? Mit várt azután, hogy kijelentette: ha úgy adódik, nem lenne rest lebontani néhány panelházat?

Hiba volt ilyet mondani. Bye-bye Zoltán.

Oroszvári Pétert, az MSZP listás és vas megyei egyéni jelöltjét lemondásra szólítja fel a Fidesz, mert a Facebook-on Orbán Viktor halálát kívánta egy viccesnek szánt üzenetben. Emlékezzünk: ő az a srác, aki az amúgy Fidesz-cseszetető poszthoz fűzött kommentjeiben kifogásolta a Panelblog gúnyos kiszólását. Konkrétan azt, hogy szerintem olyan hülyéknek tartja a Panellakókat, akiknek egy távirányítós játéktraktor meg egy kartondoboz segítségével el kell mutogatni az MDF már említett lakótelep-bontási ötletét.

Hát köszi, mondták a titkos Panellakók, és saját fegyverét fordították ellene: politikai öngyilkossággal felérő fórumtrollkodásba kergették az ifjú szocit.

A Fidesznél ismerik a Panellakók Társaságának hatalmát: 2002-ben az alig elvesztett választás után szerencsétlenül proliztak egyet, bukták is a rákövetkező önkormányzati megmérettetést, plusz még egy országgyűlésit is 2006-ban.

Most már okosabbak. Tudják, hogy nem szabad ujjat húzni a Panellakókkal. Most úgy tűnik, mindenben megpróbálnak a kedvükben járni. Vajon sikerülhet?

Politikusok! Vigyázzatok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panel.blog.hu/api/trackback/id/tr291751356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heldente 2010.02.12. 15:20:55

majd márciusban jön igazán az egymásra licitálós igéretdömping, a zöldbankkal indult, sztem hallhatunk politikusoktól még ingyen távfűtésről is:))
Utána persze felejtős a dolog, egyik pártnak nevezett ( valójában az adózókon élősködő megélhetési banda ) sem az igéretek betartásáról híres

Creative Commons License
Panelblog by Lakótelepi Blog Közösség is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország License.
Based on a work at www.panel.blog.hu.

süti beállítások módosítása